fbpx
Skip to main content

Activiteiten

Ben jij op zoek naar spanning of juist ontspanning? Beleef de leukste vakantie op Camping De Bearshoeke! Binnen en buiten is er van alles te doen voor jong én oud. Lees hieronder wat je zoal kunt verwachten.

Adventure Camping De Bearshoeke
Kampvuur Camping De Bearshoeke
Bearshoeke Kids Camping De Bearshoeke
Surfschool

Animatieprogramma

In de zomermaanden kun je een paar keer per week deelnemen aan de activiteiten van het animatieteam. Creatief, sportief, uitdagend of ontspannend: er wordt van alles georganiseerd! Doe je mee aan het kampvuur of het volleybaltoernooi? Ga je mee suppen of kom je schilderen in de Fûke?

De thema's dit jaar zijn: - Feest, circus en carnaval - Olympische Spelen - Friese Week - Cowboys en Indianen - Sprookjes

Ook zijn er in het dorp regelmatig leuke evenementen waaraan je kunt meedoen, soms tegen een kleine vergoeding. Denk aan straatkaatsen, bungeeroeien, spijkerbroekhangen of een vossenjacht.

Wat is er nog meer te doen?

Jezelf vermaken op Camping De Bearshoeke? Pak een skelter, ga lekker zwemmen aan het strandje of beklim het grote klimrek!

Ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen in deze schitterende omgeving. Wandel een etappe van het Odulphus pelgrimspad, maak een mooie fietstocht langs de zuidelijke Elfsteden of huur een bootje of SUP board en beleef Friesland vanaf het water.

Gaastmeer Fietsen 2  Tom Goossens
Gaastmeer Pont  Tom Goossens 1
Zeilen Gaastmeer Watersport  Tom Goossens
11 fonteinen Elfsteden - Bloemenfontein Ijlst

Windsurfschool Skills

Bij Skills leer je in één uur heen en weer surfen, keren en de basis van het sturen. Jouw privé-instructeur surft met je mee om voorbeelden en aanwijzingen te geven. Je vaart op een stabiel board met een zeil dat past bij jou en bij de wind. Zo zijn alle voorwaarden aanwezig om snel en succesvol te leren windsurfen.

Wanneer je tijdens de eerste les de smaak te pakken hebt gekregen, kun je doorgaan met de cursus. In de volgende vier lessen leer je alle koersen varen, snelle overslag, (longboard) gijpen en opkruisen. Elke les duurt een uur en begint met theorie. Meteen daarna ga je het geleerde op het water oefenen. Bij de cursus krijg je drie uren materiaalhuur gratis. Je kunt dus drie keer zelfstandig oefenen wat je in de les geleerd hebt. Tijdens de cursus bereid je je voor om daarna zelfstandig verder te gaan met windsurfen.

Kijk voor meer informatie op: www.windsurfschoolskills.nl

Leren Windsurfen
Leren Surfen Camping De Bearshoeke
Windsurfen Friesland Tom Goossens
Surfles Oudega

Ontdek Camping De Bearshoeke

Reserveer een kampeerplaats en geniet van één van de mooiste plekjes in het Friese merengebied!

Reserveer nu