fbpx
Skip to main content

4-persoons Trekkerstenten

Wel graag kamperen maar geen tent (mee)? Geen nood! Voor jouw doorreis of weekje weg hebben wij het perfecte onderkomen!

Back to basic kamperen zonder zelf je tent mee te hoeven nemen

In een gezellige hoek van onze camping hebben we een aantal kleinere Safaritenten bij elkaar gegroepeerd: onze Trekkerstenten. We beschikken over in totaal twee 2-persoons- en twee 4-persoons tenten. In de 4-persoons Trekkerstent staan twee stapelbedden voorzien van matras. De Trekkerstenten zijn voorzien van (minimale) kastruimte. Een hoofdkussen is aanwezig, je dient zelf voor slaapzakken of dekbed met overtrek, kussensloop en een onderlaken te zorgen. Liever dat ook niet in je bagage meenemen? Optioneel is een dekbed en lakenpakket te huur (vanaf 2 nachten verblijf).
Er zijn geen sanitaire voorzieningen in de tenten aanwezig. Je kunt gebruik maken van ons ruime en moderne sanitairgebouw op de camping waar je (gratis) kunt douchen.

Om te kunnen koken, is er een kampeerkeukentje met inductiekookplaat in de tent aanwezig. Neem je zelf je pannen mee, let er dan op dat ze voor inductie geschikt zijn. Of huur een pannenset, bestaande uit drie kookpannen, een steelpan en een koekenpan, bij ons.

Exterieur 4-persoons Trekkerstent
Stapelbed 4-persoons Trekkerstent
Vloerplan 4-persoons Trekkerstent
dit betreffen voorlopig nog voorbeeldfoto's en impressies: hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. We laten je zo snel mogelijk hier foto's zien van de tenten op onze eigen locatie!

De safaritent kan aan de voorkant volledig open: zeker met mooi weer is dit erg prettig. Een plezierige bijkomstigheid is het terrasje met luifel, waardoor je met iets minder weer toch lekker buiten kunt zitten. De 4-persoonstrekkerstent heeft een in het frame geïntegreerde zitbank met kussens. De tent is verder voorzien van een campingtafel en twee buitenstoelen.

Onze Trekkerstenten zijn per nacht te boeken. In het weekend boek je standaard voor (minimaal) twee nachten: vrijdag en zaterdag of zaterdag en zondag. Of je nu op doorreis bent tijdens een fietsvakantie of wandeltocht, of nu echt eens een tijd wilt komen kamperen op onze gezellige camping: jij bepaalt.

Handig om te weten...

  • Honden zijn in onze accommodaties niet toegestaan;
  • Bij de huurprijs is je elektriciteitsverbruik niet inbegrepen;
  • Wil je ook komen zeilen? Een havenbox voor je (huur)boot is eventueel bij te boeken;
  • Je kunt gebruik maken van het sanitairgebouw voorzien van toiletten en warme douches;
  • Een wasmachine en droger zijn beschikbaar voor onze gasten in het receptiegebouw
  • Je dient zelf beddengoed, servies, bestek en eventuele kookmaterialen mee te nemen: jij de bagage, wij de tent
  • Optioneel zijn een dekbed, lakenpakket en pannenset te huur (vanaf 2 nachten verblijf)

  • Boek nu je 4-persoons Trekkerstent

    Selecteer in onderstaand filter de gewenste maand en je reisgezelschap, en maak een keuze uit de geboden mogelijkheden voor meer info over prijzen.