2-persoons Trekkerstenten

Wel graag kamperen maar geen tent (mee)? Geen nood! Voor jouw doorreis of weekje weg hebben wij het perfecte onderkomen!

Basic kamperen zonder zelf je tent mee te hoeven nemen

In een gezellige hoek van onze camping hebben we vier kleine Safaritenten bij elkaar gegroepeerd: onze Trekkerstenten. We beschikken over twee 2-persoons- en twee 4-persoons tenten. De safaritent kan aan de voorkant volledig open: zeker met mooi weer is dit erg prettig. Een plezierige bijkomstigheid is het terrasje met luifel, waardoor je met iets minder weer toch lekker buiten kunt zitten.

Buitenkant Trekkerstent 2-persoons
Plattegrond Trekkerstent 2-persoons
dit betreffen voorbeeldfoto's en impressies: hieraan kunnen geen rechten worden ontleend

In de 2-persoons Trekkerstent staan twee eenpersoonsbedden voorzien van matras. De Trekkerstenten zijn voorzien van (minimale) kastruimte. Beddengoed is niet aanwezig, je dient zelf voor slaapzakken, kussens en een onderlaken te zorgen. Er zijn geen sanitaire voorzieningen in de tenten aanwezig. Je kunt gebruik maken van ons ruime en moderne sanitairgebouw op de camping waar je (gratis) kunt douchen.

Onze Trekkerstenten zijn per nacht te boeken. Of je nu op doorreis bent tijdens een fietsvakantie of wandeltocht, of nu echt eens een tijd wilt komen kamperen op onze gezellige camping: jij bepaalt.

Handig om te weten...

  • honden zijn niet toegestaan;
  • elektriciteitsverbruik is inbegrepen (tot 4 kWh per dag);
  • een havenbox is eventueel bij te boeken;
  • je kunt gebruik maken van het sanitairgebouw voorzien van toiletten en warme douches;
  • een wasmachine en droger is beschikbaar voor onze gasten in het receptiegebouw
  • je dient zelf beddengoed en eventuele kookmaterialen mee te nemen: jij de bagage, wij de tent

  • Boek nu je 2-persoons Trekkerstent

    Selecteer in onderstaand filter de gewenste maand en je reisgezelschap, en maak een keuze uit de geboden mogelijkheden voor meer info over prijzen.