fbpx
Skip to main content

Blokhutten

Op Camping De Bearshoeke staan twee vijfpersoons blokhutten, de 'Mûdhûn' en de 'Kolblei', die volledig en vooral sfeervol zijn ingericht. Ideaal voor een relaxte vakantie aan de Friese Meren!

Comfortabel kamperen

Wil je genieten van het campingleven met daarbij alle comfort van een vakantiehuisje? Kies dan voor een vakantie in een camping blokhut. De houten blokhutten zijn knus ingericht, en staan op een prachtige plek met veel privacy en veel zonuren.

Cottage Bearshoeke 3
Cottage Zithoek Bearshoeke 2
Cottage Zithoek Bearshoeke
Cottage Wc Bearshoeke
Cottage Keuken Bearshoeke
Cottage Naambordje Bearshoeke
Cottage Bearshoeke 2

De blokhutten zijn voorzien van 2 slaapkamers, een keuken, toilet en wastafel. Beddengoed is aanwezig. Voor een douche wandel je naar het naastgelegen toiletgebouw (zie plattegrond). Je neemt je eigen handdoeken mee. De blokhutten zijn ook geschikt om in het voor- of naseizoen te huren, want er is elektrische verwarming in het huisje optioneel bij te huren.

Handig om te weten...

  • Huisdieren zijn niet toegestaan in onze accommodaties
  • Een havenbox is eventueel bij te boeken;
  • Dekbedden en kussens zijn aanwezig: je betaalt per persoon een verplichte opslag voor het linnengoed
  • Boek nu je blokhut

    Selecteer in onderstaand filter de gewenste maand en je reisgezelschap, en maak een keuze uit de geboden mogelijkheden voor meer info over prijzen.

    Op al onze offertes en overeenkomsten voor huuraccommodaties zijn de RECRON Voorwaarden Vakantieverblijven van toepassing.