Activiteiten

Spanning of juist ontspanning? We laten het je beleven op Camping De Bearshoeke! In de zomermaanden worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Binnen en buiten en voor jong en oud.

Windsurfschool Skills

Bij Skills leer je in één uur heen en weer surfen, keren en de basis van het sturen. Jouw privé-instructeur surft met je mee om voorbeelden en aanwijzingen te geven. Je vaart op een stabiel board met een zeil dat past bij jou en bij de wind. Zo zijn alle voorwaarden aanwezig om snel en succesvol te leren windsurfen.

Wanneer je tijdens de eerste les de smaak te pakken hebt gekregen, kun je doorgaan met de cursus. In de volgende vier lessen leer je alle koersen varen, snelle overslag, (longboard) gijpen en opkruisen. Elke les duurt een uur en begint met theorie. Meteen daarna ga je het geleerde op het water oefenen. Bij de cursus krijg je drie uren materiaalhuur gratis. Je kunt dus drie keer zelfstandig oefenen wat je in de les geleerd hebt. Tijdens de cursus bereid je je voor om daarna zelfstandig verder te gaan met windsurfen.

Kijk voor meer informatie op: www.skillssports.nl

Agenda activiteiten Camping De Bearshoeke

- 2019 - Zomerprogramma Oudega (SWF)

- 2019 - Zomerprogramma Oudega (SWF)


Adventure Camping De Bearshoeke
Kampvuur Camping De Bearshoeke
Bearshoeke Kids Camping De Bearshoeke
Leren Surfen Camping De Bearshoeke
Surfles Oudega
Leren Windsurfen
Surfles
Surfschool

Ontdek Camping De Bearshoeke

Reserveer een kampeerplaats en geniet van één van de mooiste plekjes in het Friese merengebied!

Reserveer nu