Cottages

Op Camping De Bearshoeke, staan twee vijfpersoons cottages die volledig en vooral sfeervol zijn ingericht. Ideaal voor een relaxte vakantie aan de Friese Meren!

Comfortabel kamperen

Wil je genieten van het campingleven met daarbij alle comfort van een vakantiehuisje? Kies dan voor een vakantie in een camping cottage. De houten cottages zijn knus ingericht, staan op een prachtige plek met veel privacy en veel zonuren.

De cottages zijn voorzien van 2 slaapkamers, een keuken, toilet en wastafel. Beddengoed is aanwezig. Voor een douche wandel je naar het naastgelegen toiletgebouw (zie plattegrond). Je neemt je eigen handdoeken mee. De cottages zijn ook geschikt om in het voor- of naseizoen te huren, want er is electrische verwarming in het huisje aanwezig.

Kijk voor tarieven van deze cottages op onze prijslijst.

Aankomst tussen 14.00 en 21.00 uur op maandag en vrijdag. Vertrek voor 11.00 uur op maandag en vrijdag. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Cottage Bearshoeke 3
Cottage Zithoek Bearshoeke 2
Cottage Zithoek Bearshoeke
Cottage Wc Bearshoeke
Cottage Keuken Bearshoeke
Cottage Naambordje Bearshoeke
Cottage Bearshoeke 2

Zorgeloos op vakantie

Wil je genieten van een zorgeloze vakantie op Camping De Bearshoeke? Reserveer één van onze cottages en geniet van alles wat Zuidwest-Friesland te bieden heeft.

Reserveer nu